Team Impero

Team Impero

Kristoffer ”Krille” Edström anslöt till Impero Padel under 2018. Han är väldigt aktiv och deltar i cuper och lokala tävlingar i Umeå, Skellefteå, Piteå och Luleå. Han har vunnit den lokala högsta serien i Skellefteå 6 gånger av 8 möjliga varav 5 i rad. Därmed är Krille historisk. En ambassadör som representerar Impero Padel i Norrland. Hans styrkor är tålamod och säkert spel. Även en stor dos norrländsk tjurighet. Vi är otroligt tacksamma över att ha Krille som ambassadör i Norrland.

Nikos Filipidis är en av våra ambassadörer som har varit med sedan starten. Han spelar alltid med ett lugn och är fokuserad i banan. Han går med smeknamnet “coach” eftersom han förstår sporten och är villig att lära ut sina kunskaper på ett pedagogiskt sätt. Hans partner är en annan ambassadör vid namn Jannis, de utgör ett fantastiskt radarpar på banan

Jannis Mirianidis är en av våra första ambassadörer som har varit med sedan starten. Jannis har nog Uppsalas hårdaste vänsterslägga till serve. Han är en emotionell spelare som visar sina känslor på banan och motiverar alltid sin partner. Otrolig underhållande att kolla på. I övrigt är han väldigt drivande hos Impero Padel och går alltid att räkna med när saker behöver fixas. Har vunnit en del turneringar med Nikos och Daniel. I övrigt tränar nybörjare och ungdomar.

Shpend Gërbeshi har varit med oss under en lång tid. Riktigt vass padelspelare med klass på padelbanan. Spelar alltid säkert, gör väldigt få misstag och är en gentleman. Han har hjälpt oss väldigt mycket och vi är otroligt glada över att ha med honom i teamet

Mattias Jansson hjälper oss ständigt att spridas och synas kring Dalarna. Anslöt sig till Team Impero Padel under 2018 och har så himla mycket padel och sport i sig. Otrolig kul att honom ombord. Alltid positiv, glad och full med energi. 

Emma Svärd anslöt sig under 2019 till Impero Padel. Hon har rätt attityd, en begåvad padelspelare och en fin personlighet. Lägger ner väldigt mycket tid på fysträning och padelträningar. En viktig kugge hos Impero Padel som hela tiden bidrar med förändringar och förbättringar. Trots många skador har hon tålmodigt kämpat sig tillbaka och fortsätter tävla i A-klassen. Vi har konstaterat därför att hennes styrka är envishet. 

Lisa älskar padel och är riktigt duktig inom hälsa och träning. Det är vår andra damspelare som ansluter år 2021. Hon har även sin bakgrund i tennis, squash och badminton. Med sin rutin inom racketsport och sitt vardagliga jobb som kommunikatör kommer hon att vara en viktig kugge för Impero Padel. 

Det var med stor glädje som vi tog emot Therese Forsberg till Team Impero Padel 2021 då vi sedan en tid tillbaka varit ute efter den rätta damspelaren. Hon är driven, förälskad i sporten och motiverad till våra ambitiösa projekt. Hjälper väldigt mycket till med Impero Padel och representerar team:et nere i Göteborg. Tränar och spelar väldigt mycket padel. Det är en damspelare som vi snart hoppas se mer av i tävlingssammanhang. 

Daniel Larsén anslöt till Team Impero Padel under 2021 och är spelaren som kommer att rotera tillsammans med Nikos och Jannis. Verkligen en fin människa som tänker, äter och sover padel. Allt han pratar om handlar om padel och han har så mycket passion för sporten. Under året 2021 har han redan hunnit vinna en turnering tillsammans med Jannis. Vi kommer att lära oss en hel del ifrån Daniel och stötta honom i sin karriär.